2015, Kırıkkale'nin gelişim yılı olacak

2015, Kırıkkale

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kırıkkale Milletvekili Prof. Dr. Beşir Atalay ve Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal'ın katılımlarıyla, 2014 yılı değerlendirme toplantısına Belediye Başkanı Mehmet Saygılı da katıldı.

LOJMANLAR KALDIRILACAK

Toplantıda Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Beşir Atalay, Belediyenin yapmış olduğu projelerden bahsetti. MKE lojmanlarının yıkılmasıyla o alana geniş bir park alanı oluşturulacağı söyleyen Atalay, aynı zamanda lojmanların da kötü görüntüsünün ortadan kalkacağını ve yerine yine lojman olarak kullanılmak üzere şehre yakışır apartmanların yapılacağını ifade etti. Atalay 2015 yılının Kırıkkale için gelişim yılı olacağını kaydetti.

TREN YOLU İLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay yaptığı açıklamanın devamında, şehrin içerisinde geçen tren yolu ile alakalı olarak çalışmaların sürdüğünü ve Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın bu konuyu takip ettiğini belirtti. Toplantı sonrasında yapılması planlanan yeni adliye binasının alanı gezildi. Burada Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, proje hakkında Beşir Atalay’a geniş bilgi verdi. Program sonunda ise Nur Camii inşaatı ve valilik binasının yeni yeri incelendi. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, devam eden projeler konusunda katılımcılara bilgi verdi. Mehmet Saygılı, yapılacak yol çalışmaları, çevre düzenlemeleri ile çalışmaların devam ettiğini ifade etti.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü